عطاری شفا 202 عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی
|
مواد لازم :
طرز تهیه » جوی دو سر را تمیز کرده، شسته و با آب ولرم به مدت ۴۸ ساعت خیس و هر روز آب آن را نیز عوض کنید. به محض آن که گیاهک جو، سفیدک زد و شروع به ریشه زدن نمود، آن را تمیز بشویید و در یک کیسه ی نخی ریخته و کیسه را مرطوب نمایید. پس از ۲۴ ساعت، جوانه یا ریشه ی جو را به خوبی خواهید دید. در این حال میتوانید هر روز چند قاشق از آن را به سالاد خود اضافه کرده، میل کنید. توجه » برای رشد بیشتر جوانه ی جو، میتوانید هر روز با آب پاش، کیسه ی نخی ای را که جوانه ها در آن ریخته اید، مرطوب کنید. جوانه ی جوی دو سر بین همه ی جوانه ها، خوش مزه ترین است و میتوان آن را همراه با سالاد فصل به میزان ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری میل کرد. این جوانه، حاوی بیشترین ویتامین های گروه B و برای ناراحتی اعصاب و ناراحتی پوست و مو مفید است. برچسبها: جوانه ی جوی دو سر, طرز تهیه [ پنجشنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 14:19 ] [ عبداللهی ]
[ ]
|
|
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |