عطاری شفا 202
عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی                              

۱- مصرف تخم مرغ رسمی دو زرده با پیاز سفید و روغن زیتون خوراکی پرسی از فشار اول سرد؛
۲- میوه یام غیر سمی ( Yam )
۳- سیب زمینی شیرین ( که در منطقه سیستان کاشته اند )
۴- دمکرده برگ سنجد ( در کتب قدیمی آمده، محقق خیر اندیش و حجه الاسلام سید مرتضی بابایی نیز فرموده اند ).
5 - از همه مهمتر » داروی محرک تخمدان ( باء زنان ) به مقدار زیاد مصرف شود، چون محرک تخمدان است.
6- نیت کند نام دو قلوها را محمد و علی بگذارد.

 02155784200 - 09360005722
 سروش و ایتا و تلگرام و مشاوره صلواتی


برچسب‌ها: برای چند قلویی داشتن
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 13:26 ] [ عبداللهی ] [ ]
علت ضعف اسپرم
بعضی کارها سبب میشود تولید اسپرم در بدن کم شود، مثل مصرف بعضی غذاها و داروهای شیمیایی، شوینده ها و عطرهای شیمیایی به بدن آسیب می زنند. همه این موارد سبب ضعف تولید اسپرم در بدن میشود.
مصرف گیاهانی که اصلاح ژنتیکی شده اند باعث ضعف اسپرم میشود. مصرف سویا، روغن سویا، نخود سبز و غذاهای فرنگی سبب ضعف اسپرم میشود.

shafa202.ir
@shafashop202
@shafashop92

 


برچسب‌ها: علت ضعف اسپرم
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 13:23 ] [ عبداللهی ] [ ]

تعیین جنسیت
1- خوردن کاسنی » قبل از بارداری، کاسنی را آسیاب کنید و اگر مرد آن را بخورد، بچه آنان پسر می شود. اگر زن آن را بخورد ، بچه دختر میشود. هر شب، به مدت دو هفته، قبل از بارداری، باید تکرار شود.
2- در روایات آمده است» هر که نیت کند اسم بچه را محمد یا علی بگذارد، بچه اش پسر میشود و اگر دختر بخواهد، نیت کند نامش را زهرا یا فاطمه بگذارد.
3- خواندن دعا مخصوص طلب فرزند.
shafa202.ir
@shafashop202
@shafashop92


برچسب‌ها: تعیین جنسیت
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 13:21 ] [ عبداللهی ] [ ]

هپاتیت توسط ویروس های A ، B و نه A و نه B و ویروس دلتا ایجاد می شود. این بیماری بین حالت های یا بدون علامت تا حالت شدید متغیر است. بیماری می تواند به طرف مزمن شدن بروند و نواحی ای از بدن به غیر از کبد را مبتلا سازد. بعد از دوره کمون، زاد و ولد ویروس به حداکثر رسیده و به دنبال آن ویروس در مایعات و ترشحات بدن ظهور می یابد و تکروز سلول های کبدی، همراه با پاسخ التهابی همراه خواهد شد.
علل بیماری : انواع مختلف ویروس ها ایجاد هپاتیت می کنند، ولی شایع تر از همه A ، B ، C ، D ، E است.
- هپاتیت A از راه مدفوعی – دهانی منتقل می شود و عمدتا" به طرف مزمن شدن نمی رود.
- هپاتیت B از راه ترزیق منتقل می شود و می توانند به صورت مزمن در آید.
- هپاتیت C از راه ترزیق و انتقال خون آلوده منتقل می شود.
- هپاتیت E عمدتا" از راه دهانی منتقل می شود.
- هپاتیت D که انتقال ترزیقی دارد اغلب با نوع B همراه است.
۱- هپاتیت A : این نوع هپاتیت در میان مردم به نام یرقان شناخته می شود. بیماری شروعی ناگهانی دارد ، با علائم تب؛ بی حالی، بی اشتایی، تهوع و دل درد و بعد از چند روز علائم زردی نیز نیز بروز می کند. بروز بیماری به صورت اشکال بدون نشانه بالینی و پنهانی مشخص می شود. این بیماری شیبه هپاتیت E ست.
توجه : ویروس این بیماری از طریق جوشاندن از بین می رود.
۲- هپاتیت B : هپاتیت B یا سرمی یک بیماری حاد عفونی است با یک دوره کمون طولانی که عمدتا" از راه غیر روده ای منتقل می شود و می تواند موارد حاد و مزمن کبدی یا خارج کبدی را موجب شود. میزان کشندگی این بیماری ۱ درصد است که بیشتر در افراد مسن رخ میدهد. هپاتیت B زمانی که با ویروس D همراه شود اشکال شدید بیماری را موجب می شود.
توجه : حدود نیم درصد مردم دنیا ناقل مزمن بیماری هستند. این بیماری در سراسر جهان وجود دارد ولی در نواحی گرمسیر به صورت بومی وجود دارد. شیوع این بیماری به عوامل رفتاری، زیست محیطی و میزبان بستگی دارد.
راه های انتقال : هپاتیت B بیشتر از راه سرنگ آلوده، خال کوبی، سوراخ کردن گوش، تماس با خون آلوده، ختنه بهداشتی و .... صورت گیرد.
۳- هپاتیت C : هپاتیت C عامل ۹۰ تا ۹۵ درصد موارد هپاتیت پس از ترزیق خون است و همین طور علت اصلی بیماری مزمن کبدی و هپاتوسلولارکارسینو ماست.
توجه : بعضی ممکن است که به یکی از این نوع هپاتیت ها دچار شده باشند ، اما با بررسی هایی خود انجام داده اند ، در تعجب هستند که هیچ یک از این موارد فوق شامل حالشان نبوده و این سوال را از پزشک مربوطه خود دارند که چگونه به این بیماری دچار شده اند. ولی جوابی را دریافت نمی کنند.
نظر استادمان در مورد بیماری هپاتیت : غذایی که انسان می خورد، از طریق دهان وارده معده می شود ، سپس به مرور وارد روده و در نهایت جذب خون می شود. خون که حاوی مواد غذایی است، از طریق سه رگ وارد کبد می شود. کبد نیز با بررسی مواد غذایی موجود در خون شروع به ساختن آنزیم های مربوط می کند ( کبد بیش از۵۰۰۰۰ نوع آنزیم را می سازد) کبد بعد از ساختن آنزیم ها، اجازه می دهد که مواد غذایی مفید از یک رگ خروجی کبد برای غذا رسانی به همه بافت های بدن ارسال شود. اما مواد غذایی مضری را که کبد تشخیص می دهد، اجازه خروج را به آن مواد غذایی نمی دهد و به مرور زمان این مواد مضر در کبد افزایش می یابند، این مواد به مرور گندیده و انواع ویروس ها را تولید می کنند.
ضمنا" استرس ها و ناراحتی های روزمره و همچنین نوع تغذیه و استفاده بیش از حد از مواد سمی و خطرناک که به غذاها افزوده میشود، نیز از عوامل مهم این بیماری به حساب می آیند. باید توجه داشت که خداوند سبحان سالانه یک ماه ( رمضان ) را برای تخلیه مواد زائد کبدی مقرر کرده است، ولی ما انسان ها به جای اینکه در این مدت کبد را پاکسازی کنیم، بر اثر پرخوری مواد زائد را در کبد افزایش می دهیم استاد این نظر را می پذیرد که ویروس، کبد را بیمار می کند، اما چرا همه به بیماری کبدی دچار نمیشوند؟ خداوند سبحان در کبد انسان سلول های ارزشمندی به نام کوپفر کبدی قرار داده است که آنتی ویروس تولید می کند و انواع ویروس ها را از بین می برد. پس با نا امن کردن محیط کبد می توانیم بر انواع ویروس ها غلبه کنیم و این نظزیه ی کاملا" علمی است. با استفاده از غذاهای مفید برای کبد می توانیم هم از مبتلا شدن به این نوع بیماری ها پیشگیری کنیم و هم در صورت مبتلا شدن، از این بیماری نجات پیدا کنیم، البته به شرطی که از عصبی شده و حرص خوردن و حساس بودن و زود رنجی بپرهیزیم.

بسته درمانی برای درمان را از ما تهیه کنید

 09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی


برچسب‌ها: انواع هپاتیت, اطلاعاتی در مورد انواع بیماری هپاتیت
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 13:7 ] [ عبداللهی ] [ ]

۱- دم کرده ی کاکوتی: مواد لازم :
• کاکوتی ۳ قاشق غذا خوری
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
• آب جوش ۴ لیوان
• طرز تهیه : کاکوتی را به همراه مقداری آب جوش در یک قوری جینی ریخته و آنرا به مدت ۳۰ دقیقه روی حرات ملایم دم کنید ، سپس آنرا در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را نیز به آن بیفزایید و هم بزیند تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی بسیار خوش طعم و نشاط آور و برای رفع خستگی مناسب است. علاوه بر این ، ضد عفونی کننده ی خوبی نیز محسوب میشود.
۲- دم کرده ی گل بابونه و گل بهار نارنج : مواد لازم :
• گل بابونه ۲ قاشق غذا خوری
• گل بهار نارنج ۱ قاشق مربا خوری
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
• آب جوش ۴ لیوان
• طرز تهیه : گل بابونه و گل بهار نارنج را که از قبل تهیه کرده اید ، به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، به مدت ۳۰ دقیقه آنرا روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان یزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و آنرا هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی خوش عطر ، خوش طعم ، نشاط آور و مسکن اعصاب و روان است.
۳- دم کرده ی زرشک آب گیری : مواد لازم :
o زرشک آب گیری تازه ۵۰ گرم
o عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
o آب جوش ۳ لیوان
o طرز تهیه : ابتدا زرشک ها را تمیز کنید و به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، آنرا روی حرارت قرار دهید. پس از یک جوش خوردن ، حرارت را ملایم کرده ، به مدت ۳۰ دقیقه آنرا دم کنید. سپس آنرا در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزیند تا عسل کاملا" در آن حل شود ، آنگاه آنرا به آرامی میل نمایید. این نوشیدنی برای رفع غلظت خون ، کاهش چربی خون ، رفع افسردگی و هم چنین پایین آوردن فشار خون بسیار سودمند است. با نوشیدن این دم کردنی ، از عود بیماری سیاتیک نیز پیش گیری کنید.
۴- دم کرده ی پونه ی کوهی و آویشن شیرازی : مواد لازم :
• پونه ی کوهی ۱ قاشق غذا خوری
• آویشن شیرازی ۱ قاشق غذا خوری
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
• آب جوش ۳ لیوان
• طرز تهیه : پونه و آویشن را یک آب شسته ، به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، آنرا به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان یزرگ ریخته ، عسل را نیز به آن بیفزایید و آن را هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه آرام آرام آنرا میل نمایید. این نوشیدنی ضد عفونت و برای سرماخوردگی و دردهای دوران قاعدگی خانم ها بسیار مفید است. نوشیدن آن در فصل پاییز و زمستان توصیه میشود.
۵- دم کرده ی چای کوهی (پشمی): مواد لازم :
• چای کوهی ۳ قاشق غذا خوری
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هرلیوان
• آب جوش ۴ لیوان
• طرز تهیه : این گیاه بسیار زیبا و خوش عطر و خوش طعم است، به سرط آنکه تازه باشد. چای پشمی را به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، آنرا به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود و به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی بسیار گوارا و خواب آور است.

۶- دم کرده ی دارچین : مواد لازم :
• چوب دارچین خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
• آب جوش ۳ لیوان
• طرز تهیه : دارچین را یک آب بشویید ، بعد همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه آنرا روی حرارت ملایم دم کنید، سپس دم کرده ی آماده شده را در یک لیوان یا فنجان یزرگ ریخته، عسل را نیز به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا"حل شود، آنگاه به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی منافع بسیاری دارد، از جمله برای ناراحتی های گوارشی، دیابت، دردهای استخوانی و جلوگیری از سرد شدن بدن بسیار مفید است. همچنین برای آقایانی که دچار سردی مزاج شده اند، بسیار سودمند می باشد.
۷- دم کرده ی مخلوط : مواد لازم :
• چوب دارچین خرد شده ۳ تکه
• هل سبز ۴ تا ۵ عدد
• بهار نارنج ۱ قاشق مربا خوری
• پوست سیب درختی خشک شده ۴ قاشق غذا خوری
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
• آب جوش ۴ لیوان
• طرز تهیه : پوست سیب را خرد و چوب دارچین را نیز تکه تکه کنید، دانه های هل را شکسته ، همه را به همراه بهار نارنج و مقداری آب جوش در یک قوری ریخته ، به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه دم کرده ، سپس به همراه عسل به آرامی میل نمایید.
۸- دم کرده ی تمبر گجرات (چای مکه ) یا ( چای قرمز )که در پاکستان کشت میشود. مواد لازم:
• تمبر گجرات ۲ قاشق غذا خوری پر
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در هر لیوان
• آب جوش ۴ لیوان
• طرز تهیه : تمبر گجرات را به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید ، در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، سپس به آرامی میل نمایید. این دم کرده به مرور برای پایین آوردن فشار و چربی خون مفید است.
۹- دم کرده ی دارچین و زنجبیل : مواد لازم:
• چوب دارچین خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
• زنجبیل قلم ۱ بند انگشت
• عسل ۲ قاشق مربا خوری در لیوان
• آب جوش ۳ لیوان
• طرز تهیه : دارچین و زنجبیل را همراه با ۳ لیوان آب و مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی و جرعه جرعه آنرا میل نمایید. خانم ها اگر در دوران قاعدگی این نوشیدنی را به صورت گرم میل و پس از آن ، به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند ، برای تسکین دردهای این دوران بسیار مفید است.
۱۰- دم کرده ی آلبالو : ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم آلبالوی رسیده را در قوری چینی بریزید و با سه لیوان آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید و سپس با کمی عسل شیرین کرده و میل نمایید. این دم کرده برای افرادی که دچار کم اشتهایی اند ، بسیار مفید است. خصوصا" افرادی که از غلظت خون رنج می برند یا کسانی که صورتشان جوش های چرکی دارد.
۱۱- دم کرده ی آرام بخش (گل اسطوخودوس) : یک قاشق مربا خوری گل اسطوخودوس+ یک قاشق غذا خوری برگ به لیمو را در قوری چینی بریزید با دو لیوان آب جوش به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با حرارت ملایم دم کنید و سپس با کمی عسل شیرین کنید و به آرامی میل نمایید. این دم کرده برای افرادی که از ناراحتی های عصبی و افسردگی رنج می برند ، بسیار مفید است.
۱۲- : از هر کدام یک قاشق غذا خوری + ۴ لیوان آب جوش را به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید ، سپس با کمی عسل ، آن را شیرین و به آرامی میل کنید. این دم کرده بهترین آرام بخش اعصاب است.

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی


برچسب‌ها: انواع چای ایرانی, طرز تهیه آنها
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 13:3 ] [ عبداللهی ] [ ]

مواد لازم – برای ۱۲ تا ۱۵ نفر
• جوی پوست کنده ۲ پیمانه
• گندم با پوست ۱ پیمانه
• نخود نصف پیمانه
• عدس نصف پیمانه
• لوبیا چیتی نصف پیمانه
• ماش نصف پیمانه
• لوبیا سفید نصف پیمانه
• لوبیا قرمز نصف پیمانه
• لوبیا چشم بلبلی نصف پیمانه
• پیاز متوسط ۲ عدد
• پونه ی کوهی ۱ قاشق سوپ خوری
• سبزی آش ۱ کیلو
• گردو ی چرخ کرده ۲۰۰ گرم
• کشک سائیده شده ی محلی ۱ کیلو
• ادویه جات (نمک، فلفل، زرد چوبه ، دارچین، زنجبیل، زیره و آویشن ) به مقدار لازم
• روغن زیتون ۸ تا ۱۰ قاشق غذا خوری
• سیر درشت ۴ حبه
طرز تهیه » حبوبات را که از شب قبل با آبی که خیس کرده اید، روی حرارت قرار دهید تا به آرامی بجوشد، بعد پیاز خرد شده را به همراه ادویه جات به آن اضافه کرده، اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد. سپس سبزیجات را خرد کرده، به آش اضافه کنید. در این حالت هر چند دقیقه یک بار غذا را خوب هم بزنید تا ته نگیرد. در انتها، سیر رنده شده را به همراه پونه و نمک به غذا افزوده، به آرامی هم بزنید تا غذا جا بیفتد و آماده شود حال کشک سائیده را همراه با یک حبه ی سیر و یک قاشق مربا خوری پونه در داخل مخلوط کن مخلوط کنید. پس از آماده شدن کشک، غذا را در بشقاب کشیده، به ترتیب، روی آن ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون، مقداری کشک و ۲ قاشق غذا خوری گردوی چرخ کرده ریخته، میل نمایید. بهتر است پس از صرف این آش مقداری خرما میل شود. این غذا برای جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید است.

لطفا" صلوات و فتحه برای شادی روح مادرم بخوانید

 تلگرام و مشاوره صلواتی با 09360005722


برچسب‌ها: آش مخصوص, گندم و جو و حبوبات و سبزیجات
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 12:44 ] [ عبداللهی ] [ ]

مواد لازم – برای ۴ – ۵ نفر
o کله و پاچه ی گوسفند – ۱ دست
o پیاز درشت – ۱عدد
o لیمو ترش تازه – ۵۰۰ گرم
o نان سنگک گرم و تازه – به مقدار لازم
طرز تهیه کله و پاچه » قبل از تمیز کردن کله، شیلنگ آب را به قسمت نای و مری آن وصل کرده، مجرا را با فشار زیاد شستشو دهید تا مواد اضافی خارج شود، سپس آن را خوب بشویید و قبل از پختن، غده ی موی لای سم پاچه را خارج کنید. آن گاه آن را در یک ظرف مناسب بار بگذارید، بعد از جوشیدن، کف آن را جمع کرده، پیاز را خرد و به آن اضافه کنید. شعله ی اجاق را روی حرارت ملایم تنظیم کرده، صبر نمایید و تا کاملا" بپزد. بهترین زمان پخت کله و پاچه از شب تا صبح و با حرارت ملایم است. بعداز پختن، مغز آن را خارج کرده، بکوبید و به آب کله و پاچه اضافه کنید. سپس استخوان های اضافی و مواد زائد آن را جدا کرده، کنار بگذارید و گوشت آن را بین افراد تقسیم کنید. بهتر است این غذا با آب لیمو ترش تازه و پودر دارچین میل شود. توصیه میشود این غذا را دیر به دیر میل کنید، زیرا کله به خاطر داشتن کلسترول زیاد، برای زندگی شهری مناسب نیست.

این خوراک سردی بخش است باید با پودر دارچین  میل شود و با فاصله دو و نیم ساعت می توانید از چای چوب دارچین که خش رنگ و خوش طعم است استفاده کنید البته آنهایی که فشار خون ندارند

 لازم به تذکر است که پاچه گوسفندی ژلاتین دارد و مفید برای تامین مایعات بین مفاضل است

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی


برچسب‌ها: خوراک کله و پاچه, طرز تهیه
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 12:40 ] [ عبداللهی ] [ ]

مواد لازم
- گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری
-زعفران نصف قاشق چای خوری
- هل سائیده ۱ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق مربا خوری
- روغن کنجد نصف استکان
- مقداری نمک طبیعی
طرز تهیه » همه را در مخلوط کن ریخته به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط کنید تا سس آماده شود. این سس تهیه شده را با بوقلمون بخارپز می توان مصرف کرد.

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی

 


برچسب‌ها: سس قرمز, طرز تهیه
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 12:36 ] [ عبداللهی ] [ ]

مواد لازم – برای ۵ – ۶ نفر
۱) لپه ۳۰۰ گرم
۲) پیاز متوسط ۱ عدد
۳) آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
۴) لوبیا سفید ۱۵۰ گرم
۵) برنج ۱۰۰ گرم
۶) پودر نان سوخاری به مقدار لازم
۷) پودر زیره ۱ قاشق چای خوری
۸) نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
۹) زعفران خیلی کم
۱۰) روغن زیتون به مقدار کم
طرز تهیه » لپه و لوبیا سفید را از شب قبل خیس کرده ، با کمی آب می پزیم، به طوری که پس از پختن، آب آن کاملا" کشیده شود. برنج را نیز جداگانه پخته و به لپه افزوده و پس از خنک شدن، آنها را چرخ می کنیم. سپس پیاز را درشت رنده کرده، آب آنرا گرفته، همراه با آرد نخودچی و پودر زیره، به مواد چرخ شده، اضافه می کنیم و ادویه جات و زعفران را نیز به سایر مواد افزوده، خوب ورز می دهیم تا مایع شامی خودش را بگیرد. مواد به دست آمده را قالب زده، در سینی فر چرب شده می چینیم و آنرا با حرارت ملایم در فر می پزیم. بعد از پختن یک طرف، طرف دیگر را بر می گردانیم تا غذا کاملا" آماده شود. این غذا را می توانید با سبزیجات بخارپز شده و سس گوجه فرنگی میل نمایید.

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی


برچسب‌ها: کتلت شامی گیاهی, حرارت ملایم فر
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 12:33 ] [ عبداللهی ] [ ]

مواد لازم:
نان سنگک تازه، پنیر و گردو را همراه با سبزیجات تازه و ۲ تا ۳ عدد خرما میل کنید. این غذا به خصوص برای شب ها غذای کاملی است.

برای کم خونی، سائیدگی استخوان، پوکی استخوان مفید است

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی


برچسب‌ها: شام کامل سنتی, مفید برای استخوان و کم خونی
[ دوشنبه بیستم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 12:29 ] [ عبداللهی ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

عطاری شفا 202 شعبه دیگری ندارد سوء استفاده نشود.
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گیاهی از شرکت بوعلی دارو                                                      
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گباهی از شرکت شفانگر
»»» عرضه کننده مطمئن ترین داروهای گیاهی طب اسلامی
موضوعات وب
امکانات وب