عطاری شفا 202
عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی                              
 
 
 

سخنی با بیماران ام اس

وقتی که از بهبود بیماری صبحت می شود ، منظور استفاده از داروهای رنگارنگ نیست ، بلکه از بین بردن علت بیماری است. روشی که برای بهبودی این بیماری پیشنهاد می شود ، بر مبنای علم فیزیولوژی و بیوشیمی استوار است.

روش درمان این بیماری ، متعادل کردن اسید و باز در بدن است و این امر با نوع غذا تحقق می پذیرد. برای نمونه اگر بیمار ام اس ، به مدت دست کم 3 روز ، از سیب زمینی آب پز ، ماست  ، ترشی ، ماهی ، عدس پلو ، دوغ ، قارچ و سایر غذاهای سردی بخش یا اسیدی استفاده کند ، حالش رو به وخامت می گذارد و دچار حمله می شود. پیشنهاد می شود پزشکان محترم هم این نوع غذاها را آزمایش کنند تا باور نمایند که بیماری با غذا مرتبط است و با مصرف غذاهای اسیدی یا سردی بخش بیمار مبتلا به ام اس ، دچار حمله می شود. 

روشی که پیشنهاد می شود ، حاصل سال ها آزمایش روی بیماران است. بسیاری از بیماران که به روش استاد خدادادی این دانشمند گرامی عمل کرده اند ، به زندگی طبیعی خویش بازگشته اند و در نهایت سلامت و تندرستی زندگی می کنند.

هفت اصل بهبودی بیماری ام اس :

1-    پاکسازی بدن از مواد زائد و سمی؛

2-    عدم استفاده از غذاهای مضر؛

3-    استفاده از غذاهای با طبیعت گرم و انرژی زا؛

4-    استفاده از معجون های مقوی و گیاهی؛

5-    نرمش و ورزش مناسب؛

6-    نداشتن یبوست مزاج ( روزانه دو بار اجابت مزاج )؛

7-    مراقبه و داشتن افکار مثبت و سازنده؛

حال به تفصیل این هفت اصل می پردازیم :

اصل اول : پاکسازی ، ابتدایی ترین و اصولی ترین کاری است که باید انجام داد تا جسم و روح آماده ی روش های بعد شوند. باید ابتدا افکار پوسیده که نتیجه اش حساسیت و زود رنجی است کنار گذاشت و نگاه تازه ای را جایگزین کرد. سپس مواد زائدی که براثر سال ها جدال با خویشتن و استفاده از غذاهای بی محتوا در وجود انسان ته نشین شده است را با تحول فکری دور ریخت و درون را از تمام مواد زائد پاکسازی کرد.

برای دفع سریع این سموم بهتر است که روزی 6 لیوان آب خنک ، نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا میل شود. با نوشیدن آب ، پلاسما رقیق می شود و آنزیم ها به راحتی می توانند سموم و مواد زائد را دفع کنند.

اصل دوم : استفاده از غذاهای مضر موجب انواع بیماری های رنگارنگ در جامعه می شود. این نوع مواد غذایی را نباید بیماران ام اس استفاده کنند ، چون تعادل روحی و روانی آنان به هم ریخته ، دچار حملات مکرر خواهند شد.

غذاهای مضر و عوامل تشدید کننده بیماری ام اس : عبارتند از :

چای سبز و سیاه ، قهوه ، نسکافه ، سرخ کردنی ، قند و شکر و هر چیزی که با قند و شکر تهیه شده باشد ، لبنیات ، ترشیجات سرکه ، برنج سفید ، سیب زمینی ، عدس ، شور ، نمک زیاد ، غذاهای چرب و پر حجم ( کله و پاچه ) ، آش رشته ، ماکارونی ، لازانیا ، انواع نوشابه های صنعتی و گازدار ، مرغ ماشینی ، خروس ، گوشت گاو و گوساله ، ماهی ، سیرابی ، غذاهای فریز شده ، غذاهای زودپز شده ، غذاهای سردی بخش ، مشروبات الکلی ، انواع بستنی ، آب یخ ، میوه های ترش و کال ، غذاهای کنسرو شده و فست فودها ، پرخوری  ، گرسنه ماندن ، هوای آلوده و کثیف ، دخانیات و .... نیز بسیار مضر است و بیماری را تشدید می کند.

اصل سوم : برای بهبودی این بیماری ، در مرحله سوم ، بهترین کاری را که می توان انجام داد ، استفاده از غذاهای مناسب و انرژی زا برای کنترل بیماری است. غذاهایی مانند عسل و قند های طبیعی که به سرعت جذب مغز می شود و برای جذب آن ها نیاز به انسولین نیست ، برای نورون های مغزی بسیار مفیدند و انرژی لازم را به بیمار می دهند.

اصل چهارم : استفاده از معجون های گیاهی که به طور معمول در طول هفته در زندگی روزمره مورد استفاده قرارمی گیرند؛ مانند هل ، دارچین ، زنجبیل ، جین سینگ ، چلغوز و ....

اصل پنجم : استفاده از نرمش و ورزش مناسب ، به ویژه شنا ، باعث می شود که آمادگی بدن افزایش یابد و جریان گردش خون سهل تر شود. در نتیجه مواد غذایی لازم به همه ی اندام ها و سلول ها می رسد.

اصل ششم : نداشتن یبوست مزاج به بیمار کمک خواهد کرد تا تعادل از دست رفته ی خویش را به دست آورد.

اصل هفتم : داشتن مراقبه و افکار مثبت برای بیماران ام اس ضروری است تا عقده های چندین ساله را که در وجودشان انباشته شده است دور بریزند و درون را از همه ی زشتی و تاریکی ها پاک کنند. بیشتر این نوع بیماران پیوسته در گیر مسائل گذشته اند و وجود خود را مثل خوره می خورند و نابود می کنند.

بیماران می توانند بین وعده های غذایی اصلی از انواع نکتار میوه جات با عسل ، میوه های رسیده و شیرین فصل ، خرمای رطب و نوشیدنی های گرم ( توصیه می شود با عسل میل شود) استفاده کنند تا دچار کمبود انرژی نشوند.

برنامه غذایی هفتگی برای بیماران ام اس

وعده های غذایی

ایام هفته

صبحانه

ناهار

شام

شنبه

انواع مرباجات خام + یک لیوان شیر بادام یا نکتار میوه جات

کباب گوشت بوقلمون نر + سبزیجات گرم ( نعناع ، جعفری ، ترخون و مرزه )

کنجد با پوست 100 گرم + 7 عدد خرمای رطب + 1 عدد میوه رسیده و شیرین فصل

یکشنبه

"

شوید پلو با زیره ی سیاه و زعفران + خرمای رطب یا کشمش

5 قاشق غذاخوری ارده + 1 قاشق غذاخوری عسل طبیعی + 1 قاشق غذاخوری پودر بادام + یک عدد میوه ی شیرین فصل

دوشنبه

"

150 گرم نخود سفید + 100 گرم گندم با پوست + ادویه جات گرم ( هل ، دارچین ، زنجبیل ، زعفران و کمی زیره ی سیاه ) و نمک به مقدار کم

5 قاشق غذاخوری ارده + 7 تا 10 عدد خرمای رطب + 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل + 1 قاشق چای خوری دارچین ساییده

سه شنبه

"

کباب گوشت بوقلمون نر + سبزیجات گرم ( نعناع ، جعفری ، ترخون و مرزه )

مغز بادام ، مغز فندق و مغز پسته ی خام مجموعا" 50 گرم + 7 عدد خرمای رطب + 1 عدد میوه ی رسیده شیرین فصل

چهارشنبه

"

سبزی پلو با سیر تازه + خرما و کشمش گرم شده در روغن کنجد

یک سیخ گوشت تازه ی شتر کباب شده با سبزیجات گرم میل شود

پنجشنبه

"

سبزی پلو با سیر + 150 گرم گوشت سینه ی بوقلمون + ادویه جات گرم بخار پز شده

کنجد با پوست 100 گرم + 7 عدد خرمای رطب + 1 عدد میوه ی فصل رسیده و شیرین

جمعه

"

آبگوشت گوسفند تازه + نخود و گندم با پوست + ادویه جات گرم و کمی زعفران و 1 عدد لیمو عمانی

5 قاشق غذاخوری ارده + 7 تا 10 عدد خرمای رطب + 1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل + 1 قاشق چای خوری دارچین ساییده

 توجه

-     نيم کيلو قلم شتر با يک قاشق مرزه خشک و یک پارچ آب در زودپز بپزد ، پس از بخار شدن نصف آب ، در يخچال نگهداري شده ، چربي روي آن گرفته ، باقيمانده به صورت سوپ ميل شود.

-   مغز شتر را به صورت آب پز تهیه و روزانه 50 گرم میل شود.    

-   بیماران می توانند از فرآورده های حیوانی نظیر گوشت گنجشک ، کبوتر ، شتر ، گوسفند استفاده کنند. طبع این گوشت ها گرم است و در بهبودی این بیماری نقشی موثر دارند.

-    انواع مرباجات طبق دستور تهیه و میل شود. تاکید میشود دستورات دقیقا" رعایت شود.

-     در صورت هر گونه ابهام با مدیریت تماس بگیرید.

طرز تهیه ی غذاهای مفید برای ام اس

 صبحانه

1-     مرباجات خام:  مقداری از میوه جات خام فصل مانند سیب ، موز ، گلابی، زرد آلو ، هلو و غیره را خرد کرده ( به مقدار نیاز ) همراه با 1 قاشق مربا خوری عسل طبیعی و در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش تازه میل کنید. هر روز از یک نوع میوه مربا درست کرده ، میل کنید. در صورت تمایل میتوانید به مربا ، مقدار کمی هل سائیده و یا پودر نارگیل بیفزائید.

2-     شیر بادام:  12 تا15 عدد مغز بادام خام درختی را با آب گرم خیس کرده ، سپس پوست بکنید. بادام ها را با اب سرد شسته با 1 قاشق غذاخور? عسل طبیعی و 1 لیوان آب خنک در مخلوط کن بریزید به مدت 3 تا 4 دقیقه به مرور مخلوط کنید. بعد 3 تکه یخ را به شیر اضافه کرده ، بعد از خنک شدن به آرامی میل کنید. نوشیدن شیر بادام روزانه 1 تا 2 لیوان موجب تنظیم الکترولیت های سلولی شده و بیمار تعادل روحی و روانی خود را به لطف خداوند سبحان به دست خواهد آورد.این نوشیدنی برای بیمارانی که دچار افسردگی و حساسیت و زود رنجی شده اند بسیار نافع است ، کبد را پاکسازی میکند و برای کسانی که اشتها به غذا ندارند نیز مفید است. همچنین نشاط خاصی ایجاد می کند و باعث میشود تا پوست روشن و لطیف شود.

خوراک کباب بوقلمون مخصوص : مواد لازم : برای تهیه ی خوراک کباب مخصوص بوقلمون نر به شرح زیر است.

-         بوقلمون تمیز شده ، خرد شده و شسته شده  1 کیلو گرم

-         پیاز درشت  1 عدد

-         آب لیمو ترش تازه  2 قاشق غذا خوری

-          روغن زیتون  2 قاشق غذا خوری

-          آب زعفران  2 قاشق غذا خوری

-          نمک به مقدار لازم

 طرز تهیه : ابتدا بوقلمون را خوب بشوئید و سپس آنرا خرد کنید و در صافی قرار دهید تا آب آن به طور کامل تخلیه شود. بعد از آن ، زعفران و لیمو ترش خوب مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. آنگاه آنرا به سیخ زده و روی اجاق قرار دهید تا کباب شود و پس از آماده شدن ، آنرا میل کنید. این غذا بسیار مقوی است و برای افرادی که از طبع سرد بر خوردارند ، خیلی مفید است.

آبگوشت مخصوص:  برای 5 - 6 نفر : مواد لازم : بیماران می توانند از فرآورده های حیوانی نظیر گوشت گنجشک ، کبوتر ، شتر و گوسفند استفاده کنند.

-         گوشت سر سینه ی گوسفند - 500 گرم

-         دنبه - 100 گرم

-         قلم گوسفند - 1 عدد

-         نخود سفید - 200 گرم

-          پیاز متوسط - 1 عدد

-         زعفران سائیده - نصف قاشق چایخوری

-         هل ، دارچین ، زنجبیل و زرد چوبه - مجموعا" 1 قاشق مربا خوری

-          نمک - به مقدار لازم

-         آب - 4 لیوان

-          مغز لیمو عمانی - 4 عدد

 

     طرز تهیه : ابتدا گوشت ، قلم و دنبه را تمیز شسته ، قلم را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را در یک ظرف مناسب قرار دهید ، سپس آب را به آن اضافه کرده ، روی اجاق بگذارید تا بجوشد. بلافاصله بعد از جوشیدن ، کف آن را جمع کنید و دور بریزید ، سپس پیاز را خلال کرده ، با مقداری ادویه جات به گوشت بیفزائید.
آن گاه نخود را خوب شسته و به مواد دیگر افزوده و اجازه دهید تا غذا به مرور بپزد و آماده شود. یک ربع مانده به آماده شدن غذا ، بقیه ی ادویه ، نمک و مغز لیمو عمانی را به آن اضافه کرده ، صبر نمائید تا عطر در فضای آشپزخانه پخش شود. پس از آماده شدن غذا ، دنبه را با کمی آبگوشت در ظرف جداگانه یکوبیده ، به آن افزوده ، با نان سنگک میل کنید.

 

نکتار ( آب میوه ) مفید برای بیماری ام اس به صورت ترکیبی روزانه 2 3 لیوان

 مواد لازم :

سیب پرتقال ، انگور ، آب لیمو ترش تازه ، گلابی ، انار ، آناناس ، گریپ فروت ، کیوی ، توت فرنگی ، زنجبیل ، موز ، مقداری عسل و چند تکه یخ.

نوع ترکیب : کیفیت ترکیب میوه جات یاد شده به شرح زیر است.

1-     سیب + پرتقال

2-     سیب + کیوی

3-     سیب + انگور + آب لیمو ترش تازه

4-     سیب + گریپ فروت

5-     سیب + گلابی

6-     سیب + توت فرنگی

7-     سیب + انار

8-     سیب + زنجبیل

9-     آناناس + سیب +گریپ فروت + آب لیمو ترش تازه

10-  سیب +آناناس + توت فرنگی

طرز تهیه آب میوه سیب و پرتقال : سیب را چهار قسمت کرده ، هسته های آن را در آورید و سر و ته آن را نیز جدا کرده ، بعد آن را خرد کنید و در مخلوط کن بریزید. سپس پرتقال را پوست بکنید و دانه های آن را جدا کرده و همراه با 1 لیوان آب و 1 قاشق عسل و چند تکه یخ ، داخل مخلوط کن ، بریزید و همه را با هم مخلوط نمایید. اکنون نکتار آماده است ، می توانید آن را جرعه جرعه میل کنید. سایر میوه جات فوق را نیز با سلیقه و ذائقه ی خود همین گونه آماده کرده ، میل نمایید.

توجه : در فصل مختلف سال ، می توانید از میوه جات موجود در همان فصل استفاده کنید

     معجون مخصوص انرژی زا : مواد لازم : همهی مواد باید خام و تازه باشند

-          بادام ، پسته ،فندق ، کنجد ، بادام هندی ، مغز چلغوز ، پودر نارگیل  -  از هر کدام 100 گرم

-          آرد جوانه گندم - 1 لیوان

-          زعفران - 1 مثقال

-          دارچین - 50 گرم

-          زنجبیل - 2 مثقال

-         هل سبز سائیده - 5 مثقال

-          ریشه ی جین سینگ - 50 گرم

-         عسل - 1 کیلو

خرما شیره  یا انگور - یک لیوان



واتساپ و بله و سروش و تلگرام و مشاوره صلواتی » 09360005722

 


برچسب‌ها: سخنی با بیماران ام اس _ MS
[ دوشنبه بیست و هفتم آبان ۱۳۹۲ ] [ 9:38 ] [ عبداللهی ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

عطاری شفا 202 شعبه دیگری ندارد سوء استفاده نشود.
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گیاهی از شرکت بوعلی دارو                                                      
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گباهی از شرکت شفانگر
»»» عرضه کننده مطمئن ترین داروهای گیاهی طب اسلامی
موضوعات وب
امکانات وب