عطاری شفا 202
عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی                              

علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیم‌هایی در بدن می‌شود كه مضر هستند. سماق می‌تواند اثر این آنزیم ها را خنثی كند.

گوشت بره را با پیه و چربی آن خرد کنید و در سرکه طبیعی بخوابانید سپس آن را با ذغال کباب کنید و قبل از خوردن آن روغن زیتون بر روی آن بریزید خواهید دید هم خوش مزه و هم سلامتی را تضمین می نماید.

چرا پیه و چربی ها را از گوشت برای کباب جدا نکنیم ؟ معلوم است جلوگیری از بیماری کولیت روده را با این روش خواهید داشت

 

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی

 


برچسب‌ها: پیش گیری از کولیت روده, سماق
[ چهارشنبه نهم بهمن ۱۳۹۲ ] [ 20:26 ] [ عبداللهی ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

عطاری شفا 202 شعبه دیگری ندارد سوء استفاده نشود.
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گیاهی از شرکت بوعلی دارو                                                      
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گباهی از شرکت شفانگر
»»» عرضه کننده مطمئن ترین داروهای گیاهی طب اسلامی
موضوعات وب
امکانات وب