عطاری شفا 202
عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی                              

 

 

انواع دم کردنی های سنتی

1- دم کرده ی کاکوتی: مواد لازم :

· کاکوتی 3 قاشق غذا خوری

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان

· آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه : کاکوتی را به همراه مقداری آب جوش در یک قوری جینی ریخته و آنرا به مدت 30 دقیقه روی حرات ملایم دم کنید ، سپس آنرا در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید و عسل را نیز به آن بیفزایید و هم بزیند تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی بسیار خوش طعم و نشاط آور و برای رفع خستگی مناسب است. علاوه بر این ، ضد عفونی کننده ی خوبی نیز محسوب میشود.

2- دم کرده ی گل بابونه و گل بهار نارنج : مواد لازم :

· گل بابونه 2 قاشق غذا خوری

· گل بهار نارنج 1 قاشق مربا خوری

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان

· آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه : گل بابونه و گل بهار نارنج را که از قبل تهیه کرده اید ، به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، به مدت 30 دقیقه آنرا روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان یزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و آنرا هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی خوش عطر ، خوش طعم ، نشاط آور و مسکن اعصاب و روان است.

3- دم کرده ی زرشک آب گیری : مواد لازم :

· زرشک آب گیری تازه 50 گرم

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان

· آب جوش 3 لیوان

طرز تهیه : ابتدا زرشک ها را تمیز کنید و به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، آنرا روی حرارت قرار دهید. پس از یک جوش خوردن ، حرارت را ملایم کرده ، به مدت 30 دقیقه آنرا دم کنید. سپس آنرا در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزیند تا عسل کاملا" در آن حل شود ، آنگاه آنرا به آرامی میل نمایید. این نوشیدنی برای رفع غلظت خون ، کاهش چربی خون ، رفع افسردگی و هم چنین پایین آوردن فشار خون بسیار سودمند است. با نوشیدن این دم کردنی ، از عود بیماری سیاتیک نیز پیش گیری کنید.

4- دم کرده ی پونه ی کوهی و آویشن شیرازی : مواد لازم :

· پونه ی کوهی 1 قاشق غذا خوری

· آویشن شیرازی 1 قاشق غذا خوری

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان

· آب جوش 3 لیوان

طرز تهیه : پونه و آویشن را یک آب شسته ، به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، آنرا به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان یزرگ ریخته ، عسل را نیز به دآن بیفزایید و آن را هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه آرام آرام آنرا میل نمایید. این نوشیدنی ضد عفونت و برای سرماخوردگی و دردهای دوران قاعدگی خانم ها بسیار مفید است. نوشیدن آن در فصل پاییز و زمستان توصیه میشود.

5- دم کرده ی چای کوهی (پشمی): مواد لازم :

· چای کوهی 3 قاشق غذا خوری

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هرلیوان

· آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه : این گیاه بسیار زیبا و خوش عطر و خوش طعم است، به سرط آنکه تازه باشد. چای پشمی را به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، آنرا به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود و به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی بسیار گوارا و خواب آور است.

6- دم کرده ی دارچین : مواد لازم :

· چوب دارچین خرد شده 2 قاشق غذا خوری

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان

· آب جوش 3 لیوان

طرز تهیه : دارچین را یک آب بشویید ، بعد همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی بریزید و به مدت 30 دقیقه آنرا روی حرارت ملایم دم کنید ، سپس دم کرده ی آماده شده را در یک لیوان یا فنجان یزرگ ریخته ، عسل را نیز به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی آنرا میل نمایید. این نوشیدنی منافع بسیاری دارد ، از جمله برای ناراحتی های گوارشی ، دیابت ، دردهای استخوانی و جلوگیری از سرد شدن بدن بسیار مفید است. همچنین برای آقایانی که دچار سردی مزاج شده اند ، بسیار سودمند می باشد.

7- دم کرده ی مخلوط : مواد لازم :

· چوب دارچین خرد شده 3 تکه

· هل سبز 4 تا 5 عدد

· بهار نارنج 1 قاشق مربا خوری

· پوست سیب درختی خشک شده 4 قاشق غذا خوری

· عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان

· آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه : پوست سیب را خرد و چوب دارچین را نیز تکه تکه کنید، دانه های هل را شکسته ، همه را به همراه بهار نارنج و مقداری آب جوش در یک قوری ریخته ، به مدت 30 تا 45 دقیقه دم کرده ، سپس به همراه عسل به آرامی میل نمایید.

8- دم کرده ی تمبر گجرات (چای مکه ) که در پاکستان کشت میشود. مواد لازم:

  • تمبر گجرات 2 قاشق غذا خوری پر
  • عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان
  • آب جوش 4 لیوان

طرز تهیه : تمبر گجرات را به همراه مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید ، در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، سپس به آرامی میل نمایید. این دم کرده به مرور برای پایین آوردن فشار و چربی خون مفید است.

9- دم کرده ی دارچین و زنجبیل : مواد لازم:

· چوب دارچین خرد شده 1 قاشق غذا خوری

· زنجبیل قلم 1 بند انگشت

· عسل 2 قاشق مربا خوری در لیوان

· آب جوش 3 لیوان

طرز تهیه : دارچین و زنجبیل را همراه با 3 لیوان آب و مقداری آب جوش در یک قوری چینی ریخته ، به مدت 30 دقیقه روی حرارت ملایم کنید ، سپس در یک لیوان یا فنجان بزرگ ریخته ، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا عسل کاملا" حل شود ، آنگاه به آرامی و جرعه جرعه آنرا میل نمایید. خانم ها اگر در دوران قاعدگی این نوشیدنی را به صورت گرم میل و پس از آن ، به مدت 15 دقیقه استراحت کنند ، برای تسکین دردهای این دوران بسیار مفید است.

 

10- دم کرده ی آلبالو : 100 تا 150 گرم آلبالوی رسیده را در قوری چینی بریزید و با سه لیوان آب جوش به مدت 30 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید و سپس با کمی عسل شیرین کرده و میل نمایید. این دم کرده برای افرادی که دچار کم اشتهایی اند ، بسیار مفید است. خصوصا" افرادی که از غلظت خون رنج می برند یا کسانی که صورتشان جوش های چرکی دارد.

11- دم کرده ی آرام بخش (گل اسطوخودوس) : یک قاشق مربا خوری گل اسطوخودوس+ یک قاشق غذا خوری برگ به لیمو را در قوری چینی بریزید با دو لیوان آب جوش به مدت 25 تا 30 دقیقه و با حرارت ملایم دم کنید و سپس با کمی عسل شیرین کنید و به آرامی میل نمایید. این دم کرده برای افرادی که از ناراحتی های عصبی و افسردگی رنج می برند ، بسیار مفید است.

12- دم کرده ی گل اسطوخودوس+ برگ به لیمو + گل بهار نارنج + رزماری : از هر کدام یک قاشق غذا خوری + 4 لیوان آب جوش را به مدت 30 دقیقه دم کنید ، سپس با کمی عسل ، آن را شیرین و به آرامی میل کنید. این دم کرده بهترین آرام بخش اعصاب است.

 

 

دمنوش گرم (نوشیدنی ایرانیان)

شیخ ابوعلی سینا به سبب خواص این گیاه ، بادرنجبویه را «مفرح القلب» نامیده است ، آرامش بخش و شادی آور ، ضد اضطراب و افسردگی ، تقویت کننده ذهن ، فکر و حافظه، مقوی برای قلب و اعصاب ، کاهش دهنده ی سکته های مغزی و قلبی ، موثر در درمان بیماری های عصبی ، موجب تقویت حواس ، تقویت کننده ی کبد ، معده و سیستم گوارشی، پیشگیری کننده ی دل پیچه ، اسهال و دیگر بیماری های گوارشی ، موثر در درمان تنگی نفس و تسکین دهنده ی درد مفاصل ، التیام بخش محل گزیدگی حشرات سمی ، زخم ها و جراحات ، مستحکم کننده ی لثه و دندان ها ، خوشبو کننده ی دهان. برای درمان سرگیجه ، تهوع ، دلشوره ،معرق ، ضد تشنج ، محرك معده ، ضد اسپاسم و بی خوابی مفید است.

بادرنجبویه برای این خواص معجزه آسا در طول تاریخ نوشیدنی ایرانیان بوده و هست!

از هم اکنون شما می توانید بادرنجبویه اصلی را به صورت کامل بهداشتی در بسته های ۷۵ گرمی از طریق تماس با تلفن ۰۹۱۲۸۰۸۹۲۷۷ خریداری کنید.

 

خواص به نقل از کتاب معارف گیاهی و ..... - مقدار مورد استفاده

برگ‌هاي بادرنجبويه را در فرانسه مانند چاي دم مي‌كنند و براي اين كار 30-20 گرم برگ خشك در یک لیتر آب جوش ريخته دم مي‌كنند و به عنوان پیشگیری از بیماری 4-3 فنجان در روز مي‌خورند و به همين علت این گياه را در فرانسه به نام چاي می شناسند و آن را چای فرانسه مي‌نامند.

به صورت مزمزه برای استحکام لثه و دندان ها مفید است. ضماد برگ آن برای درد مفاصل مفید است.

هشدار : مصرف خوراکی آن برای آنان که تیروئید دارند توصیه نمی شود و آنان که فشار خون دارند فقط روزانه یک فنجان می توانند میل کنند.

در استعمال خارجی دو قاشق غذاخوری بادرنجبویه در یک لیوان آب جوشانده ، پس از صاف کردن ، در بیماری های پوستی نظیر خارش و کهیر ، جرب و اگزما ، به کار می رود.

 

09360005722 تلگرام و مشاوره صلواتی

 


برچسب‌ها: انواع دم کردنی های سنتی
[ جمعه دهم آذر ۱۳۹۱ ] [ 12:48 ] [ عبداللهی ] [ ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

عطاری شفا 202 شعبه دیگری ندارد سوء استفاده نشود.
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گیاهی از شرکت بوعلی دارو                                                      
»»»عرضه کننده مطمئن ترین محصولات داروخانه گباهی از شرکت شفانگر
»»» عرضه کننده مطمئن ترین داروهای گیاهی طب اسلامی
موضوعات وب
امکانات وب