عطاری شفا 202 عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی
|
مواد لازم : برای ۷- ۶ نفر · گردو چرخ شده - ۷۵ گرم · مغز بادام خام چرخ شده – ۷۵ گرم · پیاز متوسط – ۱ عدد · سیب درختی متوسط – ۱ عدد · هویج فرنگی – ۲ عدد · کدو حلوایی – ۵۰۰ گرم · رب انار – ۳ قاشق غذا خوری پر · شیره ی انگور– ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری ( در صورت تمایل ) · روغن زیتون - ۳ قاشق سوپ خوری · نمک و دارچین و زعفران – از هر کدام نصف قاشق چای خوری طرز تهیه : ابتدا گردو و بادام را چرخ کرده ، با یک عدد پیاز خلال نازک شده ، به همراه ۲ لیوان آب در یک ظرف مناسب ریخته ، روی اجاق با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد ، سپس ۳ قاشق غذا خوری روغن زیتون و کمی نمک به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا به مرور جوشیده و روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت ، غلظت خورش بالا رفت ، کمی آب گرم به آن اضافه کنید. هویج و کدو حلوایی را پوست کنده ، به همراه سیب درختی به طور جداگانه رنده کرده ، با کمی آب می پزیم تا به صورت یکنواخت در آید. زمانی که روغن غذا به طور کامل به سطح خورش آمد ، این مخلوط را به آن اضافه کرده ، با گوشت کوب برقی خوب هم می زینم ، تا خورش به مدت ۲۰ دقیقه ی دیگر بپزد و کاملا" جا بیفتد. توجه : بعضی از افراد این خورش را ترش و بعضی دیگر شیرین دوست دارند. اگر بخواهیم آن را به صورت شیرین میل کنیم ، بهتر است مقداری شیره ی انگور به آن بیفزاییم. هشدار هرشخصی که به بیماری صرع مبتلا است نباید از این غذا استفاده و میل کند برچسبها: خورش فسنجان گیاهی [ پنجشنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 17:54 ] [ عبداللهی ]
[ ]
|
|
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |