عطاری شفا 202 عرضه کننده مطمئن ترین داروهای طب گیاهی، سنتی، اسلامی
|
مواد لازم : برای ۶ – ۷ نفر
۱- لوبیا قرمز ۲۰۰ گرم۲
۲- کرفس خرد شده ۴ تا ۵ ساقه ی ترد
۳- سبزی خرد شده (نعناع – جعفری – اسفناج) ۱ کیلو گرم
۴- پیاز متوسط ۱ عدد
۵- آب لیمو ترش تازه به مقدار داخواه
۶- روغن زیتون ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری
۷- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
۸- زردچوبه، زعفران و زیره از هر کدام نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه : لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم ، می گذاریم بپزد، به طوری که پس از پختن، آب آن تمام شود، سپس گوجه فرنگی را پوست کنده و رنده می کنیم و به همراه کرفس، سبزی، پیاز خرد شده، نمک، فلفل، ادویه جات و آب به لوبیا افزوده، با حرارت ملایم می پزیم. پس از کمی پختن، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون و زعفران را به خورش می افزاییم و اجازه میدهیم با حرارت ملایمخوب بپزد و جا بیفتد، به طوری که سطح غذا را روغن فرا گیرد.
هشدار هرشخصی که به بیماری صرع مبتلا است نباید از این غذا استفاده و میل کند برچسبها: خورش کرفس [ پنجشنبه شانزدهم اردیبهشت ۱۳۹۵ ] [ 17:9 ] [ عبداللهی ]
[ ]
|
|
[قالب وبلاگ : تمزها] [Weblog Themes By : themzha.com] |